В писмо до съдията от Върховния съд Александър де Мораес, адвокатите

...
В писмо до съдията от Върховния съд Александър де Мораес, адвокатите
Коментари Харесай

Болсонаро отрече да се е опитвал да се скрие в унгарското посолство

В писмо до съдията от Върховния съд Александър де Мораес, юристите на някогашния бразилски президент Жаир Болсонаро нарекоха нелогично да се допуска, че политикът е останал два дни в унгарското посолство , с цел да изиска леговище или да избегне следствие.

" Като се има поради неналичието на вероятност за превантивно задържане, нелогично е да се одобри, че визитата на жалбоподателя (Болсонаро) в задгранично посолство е било искане за леговище или опит за бягство. Въвеждането на скорошни ограничаващи ограничения прави това съмнение извънредно малко евентуално и безпричинно ", се споделя в текста на писмото, което порталът G1 цитира на уеб страницата си.

В понеделник Болсонаро удостовери пред локалното издание Metropoles, че е отседнал в унгарското посолство в Бразилия в продължение на два дни.  

Престоят на Болсонаро в посолството на Унгария сред 12 и 14 февруари от New York Times в понеделник въз основа на запис от охранителна камера, който демонстрира по какъв начин той влиза в дипломатическия комплекс.

На 8 февруари и го упрекна в редактиране на проектоуказ за анулация на резултатите от изборите през 2022 г . и оказване на напън върху военни началници да се причислят към прелом.
 Бразилската полиция желае да знае какво е правил Болсонаро в унгарското посолство
Бразилската полиция желае да знае какво е правил Болсонаро в унгарското посолство

Той има краен период до сряда, с цел да би трябвало да изясни на висшия съд задачата на престоя си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР